Entrar


imagen seccin

Noticias

7 errors que evitar en el registre de la jornada laboral

L'aplicació de la norma va generar confusió entre les empreses i no totes saben com aplicar-la correctament Continuar llegint »

Per què és bona idea fer processos de selecció a l'estiu

Les contractacions a l'estiu són cada vegada més freqüents Continuar llegint »

Nous punts PAE per a fomentar l'emprenedoria

Proporcionen informació i assessoren en el procés de creació d'una empresa. Continuar llegint »

Característiques d'un contracte de treball

Un contracte de treball és un acord entre empresari i treballador pel qual aquest s'obliga a prestar determinats serveis per compte de l'empresari i sota la seua direcció, a canvi d'una retribució. Continuar llegint »

Les dones, més actives que els homes a l'hora de buscar una altra ocupació

L'anàlisi revela que al nostre país, les dones ocupades són un 30% més actives que els seus companys homes a l'hora de buscar una altra ocupació. Continuar llegint »

El currículum perfecte, segons Harvard

Els experts de la universitat més famosa del planeta ens donen alguns consells bàsics per a confeccionar el millor CV possible quan caminem a la caça d'un nou treball Continuar llegint »

Promoció i formació interna, claus per a la retenció de talent en les empreses

Això ha provocat que s'activen polítiques encaminades a cuidar a l'empleat, fent-li sentir part de la companyia, incentivant el seu benestar i fomentant la seua progressió professional Continuar llegint »

El comerç electrònic continua liderant la generació d'ocupació

Es preveu que la campanya de rebaixes d'estiu generarà durant enguany de més de 200.000 contractes, la xifra més elevada de tot el període estudiat Continuar llegint »

La conciliació, per damunt del sou per als treballadors

Segons un estudi realitzat per Udemy For Business sobre ‘Felicitat en el lloc de treball 2019’, el 37% prefereix la conciliació. Continuar llegint »

Les dones representen el 82% dels opositors

Aquests dies es realitza l'última prova d'accés a l'oposició de jutges i fiscals, el resultat d'una mitjana de 4,7 anys estudiant. Continuar llegint »
962200601
Sant Tomàs, 2
46850 - Olleria (l')
(Valencia)
adl@lolleria.org